Spachtelputz (sierpleister)

IJzersterk en tijdloos.

<center><img src="https://stucadoorsbedrijfbroerenvanosch.nl/wp-content/uploads/2017/03/erkend-sticker.png" width="60" style="margin-right: 50px">   <!-- [et_pb_line_break_holder] --><img src="https://stucadoorsbedrijfbroerenvanosch.nl/wp-content/uploads/2017/03/noa-sticker.png" width="60"></center><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Waarom Spachtelputz?

Spachtelputz is momenteel erg populair. Dit komt omdat deze supersterke sierpleister kleur-, stoot- en boenvast is. Daarnaast is spechtelputz aan te brengen in de kleur die u wil en het is ook nog eens geschikt voor zowel binnen- als buitenmuren. 

Onze spachtelputz werkwijze

Allereerst maken we de ondergrond vlak als hij dat nog niet is. Daarna plakken we alles af en eventueel lijmen we het geheel in. Of er wel of niet gelijmd moet worden is afhankelijk van de ondergrond. Ook de vloeren worden door ons netjes afgeplakt met speciaal zeil. Als laatste wordt de spachtelputz (eventueel op kleur) aangebracht en geslepen.

Weet u nog niet precies wat u wil of heeft u nog advies nodig? Neem dan eerst vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag!